Vilken tjänst är du intresserad av?

Den service vi erbjuder inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

Totalentreprenad

Vid en totalentreprenad överlåter du allt arbete och projektledning till oss. Det här innebär att du som kund skriver ett enda avtal istället för flera olika.
Istället för att vara i kontakt med många olika företag och personer har du vår arbetsledare som kontaktperson. Det här är det enklaste sättet att riva, renovera och bygga på. Självklart sköter vi även inköp av material, maskiner och uppsättning av ställningar.

Fasadputs & Fasadrenovering

Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att förse din byggnad med fasadputs i Stockholm!
Med hjälp av en fasadputsning kan vi ge din byggnads fasad nytt liv. Även detta är alltså en av de tjänster vi erbjuder.
Vill du ge din fasad ett extra skydd mot vädrets makter och andra faktorer som den kommer utsättas för? Då är fasadputs i Stockholm något vi kan rekommendera och som vi också kan hjälpa dig med! Fasadputs rör sig närmare bestämt om ett ytskikt av bruk vilket är mycket tunt och som vi applicerar på din fasad. Det förser den alltså med ett skydd men gör den även vacker.

Balkongrenovering

Börjar din balkong se sliten ut? Eller är någon del av balkongen trasig? Då är det dags att förnya! Vi erbjuder balkongrenovering av högsta klass. Det kan vara allt från att byta räcke till att reparera balkongen.

Fönsterrenovering

Att renovera fönster är ett effektivt sätt att få en fastighet att kännas ny och fräsch.
Vi byter trasiga glas, dåligt trä och kittar om, byter tätningslister, kompletteringskittar och målar nytt. En åtgärd man inte bör glömma vid renovering av sina fönster är att man samtidigt och till en rimlig kostnad kan minska energiförlusterna genom fönsterglaset. Detta gör man genom att byta ett av glasen i fönstret till ett energiglas.

Totalrenovering

Köksrenoveringar, badrum och hela lägenheten. Våra breda byggkompetenser gör att vi utför stora och små renoveringar med stor proffsighet.

Platta på mark

Platta på mark är en av de vanligast använda typerna av husgrunder här i Sverige. Precis som namnet antyder är detta en typ av grundläggning som består av en stor betongplatta. Denna platta står direkt på marken utan några underliggande utrymmen.

Betonggrund

Platta på mark är inte den enda typen av betonggrunder som vi kan förse dig med. Två exempel på andra sådana är betongkantbalk och plintgrunder. När det gäller betongkantbalk kan en sådan göras isolerad eller oisolerad beroende på dina energikrav. En plintgrund är en typ av grund där balkarna stöds av betongplintar.

Målning

Vi tar hand om alla sorters måleri: fasadmålning utomhus, inomhus målning och tapetsering inomhus. Alltid med kvalitet, miljö och säkerhet i fokus. Vi kan ge ditt hus ny färg!